جعفر توان تصریح کرد: برنامه ریزی و اقدامات دقیق و مدونی برای توسعه عمران و زیرساخت های روستاهای شهرستان صورت گرفته است.
مهندس توان بیان کرد: روستا مکانی است که با زحمت، تلاش و همت عجین و در آنجا فارغ از جنس، سن و سال کار فی النفسه دارای ارزش می باشد.
وی اظهار داشت: در حدود 60 درصد جمعیت شهرستان دیواندره در مناطق روستایی سکونت دارند و اشتغال، اقتصاد و معیشت غالب مردم شهرهای دیواندره و زرینه نیز مربوط به بخش کشاورزی است.
مهندس توان ادامه داد: ارتقاء و توسعه شاخص های بخش کشاورزی و دامپروری نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار روستایی شهرستان خواهد داشت.
وی به تسهیلات اشتغال پایدار روستایی اشاره کرد و افزود: در سال جاری 217 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در شهرستان پرداخت شده است و کمیته پالایش شهرستان بر اجرای این طرحها نظارت مستمر دارد.
فرماندار دیواندره شاخص راه روستایی شهرستان را 62 درصد عنوان نمود و گفت: در سال گذشته 33 کیلومتر راه روستایی آسفالت شد که معادل یک چهارم آسفالت راه روستایی استان بود.
جعفر توان به طرح هادی روستایی اشاره کرد و ابراز داشت: طرح هادی 5 روستای شهرستان به صورت صددرصدی تکمیل و 6 روستای دیگر نیز در حال اجرا است که تا پایان مهر ماه به اتمام خواهد رسید.
مهندس توان در ادامه از آسفالت 13 هزار متر مربع معابر روستای قلعه روتله و کلنگ زنی سالن ورزشی این روستا در مهر ماه جاری خبر داد.
وی در پایان از برگزار کنندگان این همایش تقدیر و تشکر نمود.
در این مراسم مهندس علوی نماینده مجلس شورای اسلامی، مهندس جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مهندس نقشبندی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری، مهندس قادری مدیر کل بنیادمسکن انقلاب اسلامی و مهندس احمدپور مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان نیز حضور داشتند.
در پایان این همایش از نمایشگاه صنایع دستی و توانمندی روستاهای شهرستان بازدید به عمل آمد.
روابط عمومی فرمانداری شهرستان دیواندره